5 Temmuz 2019 Cuma

Vardınız/Varsınız

Ah hep yanımızda olanlarımız...Yokmuş gibi davransak da hep varlarımız...
Değerini fazlaca bilemediklerimiz...Üstü başı belki biraz pejmurde ama ruhu hep düzgün olanlarımız... Anca sıkıldığımızda aklımıza gelince arayıp sorduklarımız...Zarar versek de, kalplerini kırsak da terketmeyenlerimiz... Gösteriş olsun diye değil de mertçe yanımızda duranlarımız...  Saçmalayışlarımıza katlananlarımız... Başkalarının yanında saçmalamayalım diye önümüze set çekenlerimiz... Densiz söylemlerimizi sineye çekip hep afdedenlerimiz... Affettikçe nasıl da büyüyor ruhlarınız bir bilseniz. Küçücükmüşsünüz gibi davranıyoruz ama nasıl büyüyorsunuz bizde ah bir bilseniz. Dertlerimizle dertlenenlerimiz... Sevinçlerimizle mutlu olanlarımız... Abartıyı sevmeyen, yorgun ama onurlu yoldaşlarımız... Güldüğümüzde sebepsiz ama gönülden gülenlerimiz... Belki müzik zevkini bile sevmediklerimiz. Bize benzemeyen taraflarıyla alay ettiklerimiz. Görmezden ve duymazdan gelenlerimiz...
Hepimizin hayatında bir dönem rol almıştır böyle birileri değilmi.  Belki kaybettik belki halen var...  Hepsine hürmeten gönülden bir teşekkür yazısı olsun dedim.  İyi ki vardınız ve varsınız. Şunu bilin ki bizim için kesinlikle "varsınız". Yokmuşsunuz gibi davransak da iyi ki iyi ki yanımızdasınız.

   Güzel cumalar olsun ahali!
 Gizli güzelliklerin avcılığı mahiyetinde bir yazı ilişmiş oldu şuracığa böylece... Avcıyız ne de olsa değil mi :)
Sevgiler herkese...
Fotoğraf, geçtiğimiz ay ki İstanbul gezisinden.

15 yorum:

  1. Ne güzel bir teşekkür yazısı olmuş. Umarım herkesin hayatında vardır böyle insanlar. Ben okurken aklıma hemen annem geldi. İnşallah hep yanımda olur ve hiç kaybetmem onu. Kalemine sağlık, yine içime dokundu yazın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sağolasın. Evet anneleri kesinlikle bu işe katabiliriz. Ahh onlar en baştaki vefakar yoldaşlarımız şüphesiz. Duana da çok amin... Sevgiler :)

      Sil
  2. ÖYLE İNSAN VAR MI İSTİRİDYE AVCISI? ÖYLE TANIDIKLARIN VARSA; BAŞINA TAÇ YAP.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vardı ve vardır belkim halen :) Taç yapınca anlamı kalmıyor. Onların özelliği kıymet bilinmediği halde yanında durmaları... Allah'ın hediyeleri gibi görüyorum onları ben. Dilerim daim olur diyeyim. Teşekkürler :)

      Sil
    2. Ne kadar güzel bir bakış açısı hayran kaldım. Çok teşekkür ederim.

      Sil
  3. İyi ki varsın demek ve dedirtmek yüceliktir. Sevgilerimle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel demişsin Yıldızım. Yüce ruhlular daim olsun etrafımızda , sevgiler benden de :)

      Sil
  4. Nasıl içten bir yazı olmuş...

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel yazmışsınız öyle dilerim her daim iyi ki diyeceğimiz insanlar olur hayatımızda emeğine kalemine sağlık canım benim sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ve yürekten amin diyeyim ben de, sevgiler :)

      Sil
  6. Fotoğraftaki renkler de hoşuma gitti.Güzel bir kare...

    YanıtlaSil

Düşüncelerini yazabilirsin...